már csak

Yoshinobu Abe, 
Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgató

Kedves hölgyeim és uraim!

Üdvözlöm a névadó főszponzor Suzuki nevében a világbajnokságra érkező sportolókat és szurkolókat! A sport iránti elköteleződésünket erősítve áll vállalatunk a Judo Szövetség és a budapesti verseny mellett, hogy egységesen képviseljük a judo szellemiségét, és izgalmas, tanulságos küzdelmeket mutassunk innen, a magyar fővárosból.

Céges filozófiánk, cégkultúránk sokban egyezik azzal, amit a judo képvisel: folytonos tanulás, koncentráció, felkészültég, kitartás és a verseny során mutatott őszinteség. A képzeletbeli tatamira lépve, többek között ez teszi a Magyar Suzukit is a legsikeresebb hazai autógyárrá. Idén legördült a hárommilliomodik Suzuki gépkocsi is a gyártósorunkról. Ezzel komoly mérföldkőhöz érkezett a vállalat, amivel újra bebizonyítottuk, hogy nem csak a hazai járműgyártás küzdőterén, hanem a globális exportpiacokon is képesek vagyunk iponnal nyerni. A tavalyi eredményes hazai értékesítés mellett több mint 120 országba szállítottak Esztergomból magyar gyártású Suzukikat. A Magyarországon értékesített modelleket és a piaci részesedést tekintve, barna öves judosnak számítunk a magyar személyautó-piacon, amit csak erősít, hogy a Suzuki Vitara eladásaiban toronymagasan vezette a sport-szabadidő (SUV) kategóriát, és ezzel együtt a személyautók mezőnyét az elmúlt esztendőben!

Ahogy azonban a judo is tanítja, a küzdelem során soha nem a győzelem a legfontosabb, hanem a jellem fejlesztése és a technikák tökéletes harmóniája. Ezzel a bölcsességgel fordulok a sportolók felé, és kívánok mindannyiuknak sikeres, eredményes világbajnoki szereplést.

Yoshinobu Abe
A Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgatója