már csak

Dr. Tóth László, MJSZ elnök

Kedves Judobarátok!dr-toth-laszlo

A Magyar Judo Szövetség nevében sok szeretettel köszöntök mindenkit az esztendő legfontosabb versenye, a 2017-es budapesti Suzuki Judo világbajnokság és a Nemzetközi Judo Szövetség tisztújító kongresszusa alkalmából! Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy sok-sok felnőtt és utánpótlás kontinentális és világverseny után lehetőséget kaptunk a sportág legrangosabb eseményének megrendezésére is!
Bővebben »

Yoshinobu Abe, 
Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgató

Kedves hölgyeim és uraim!

Üdvözlöm a névadó főszponzor Suzuki nevében a világbajnokságra érkező sportolókat és szurkolókat! A sport iránti elköteleződésünket erősítve áll vállalatunk a Judo Szövetség és a budapesti verseny mellett, hogy egységesen képviseljük a judo szellemiségét, és izgalmas, tanulságos küzdelmeket mutassunk innen, a magyar fővárosból.

Bővebben »

Marius L. Vizer, IJF elnök

vizerKedves hölgyeim és uraim!

Nagy örömmel köszöntöm a judocsaládot a 2017-es magyarországi Suzuki Judo világbajnokságon!
Budapest ad otthont a Nemzetközi Judo Szövetség (IJF) Elnöki Irodájának, és a judocsaládot már számtalan alkalommal tárt karokkal fogadta. A világbajnokság a sportág fesztiválja, egyben az IJF Judo World Tour kiemelkedő eseménye
.
Bővebben »

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere

Tisztelt Olvasó!

A judo-harcművészet megalapítója, Jigoro Kano úgy vallotta, hogy a judo célja nem csupán a test fejlesztése, hanem a léleké is, ezáltal utat mutathat egy ép élet felé. A mester egy olyan korban dolgozta ki rendszerét, amikor félő volt, hogy a hagyományos japán erkölcs és szokásrend a múlt homályába süllyed. 
Bővebben »